fbpx

DE KRACHT VAN ONLINE MARKETING

Online marketing prestaties naar een hoger niveau tillen, wie wil dat nou niet! Ons team met specialisten staat klaar om jou hierbij te helpen. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

Waarom kiezen

voor online?

De overstap van een meer traditionele vorm van marketing en reclame naar een online model lijkt in eerste instantie niet nodig, maar het is echt de enige manier om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf zal overleven in het digitale tijdperk waarin we tegnwoordig leven.

In tegenstelling tot traditionele marketingtactieken van adverteren en direct mailing, biedt online marketing kansen voor prospects en klanten om met jou te communiceren. Dit kan in de vorm van kennis vergaren over jouw bedrijf, evenals directe aankopen doen of verkeer naar je producten of diensten genereren.

Online adverteren

Als Facebook ten onder gaat, valt jouw bedrijf dan ook? Wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek, op de juiste tijd zichtbaar bent.

seo

72% van de online marketeers omschrijft contentcreatie als hun meest effectieve SEO-tactiek.

email marketing

Meer dan de helft van de mensen checkt eerst de mail voordat ze verder gaan en iets anders online doen.

influencer

Door de juiste influencer in jouw niche te vinden, laat je de influencers voor je werken door jouw merk te promoten.

Gericht advies nodig?

Wil jij meer informatie of zonder enige verplichtingen met ons in gesprek gaan over dit onderwerp? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!